De lekkerste gerechten van de grill van La Tapera

Onze keuken

Centraal in de keuken neemt het grillrooster de belangrijkste plaats in. Op deze grill worden door de kok op vakkundige wijze de lekkerste specialiteiten bereid.

De "Costillas" (spareribs) zijn inmiddels in de wijde omgeving een smakelijk begrip. Ook La Tapera's overheerlijke vleesgerechten als Lomito, Bife en de heerlijke "Churrasco" (Argentijnse steak) zijn tongstrelende gerechten. De "Papa asada"is een gepofte aardappel met zure room of verse roomboter.

U kunt bij La Tapera ook genieten van verse Visgerechten. Bijvoorbeeld de Salmon al Limon, op houtskool gegrilde zalmfilet met een pittige citroensaus. Of Redsnapper a las Bras, een Amerikaanse vis, gegrild op houtskool en extra op smaak gebracht met verse kruiden en een heerlijke saus.

Ook bieden wij u Tapas gerechten zoals Spaanse aardappelomelet, inktvis van de bakplaat en kip in knoflooksaus. Ook uw vegetarisch menu kunnen wij voor u verzorgen. Neemt een kijkje op onze menukaart, want vrijwel zeker ontdekt u een smakelijk gerecht naar uw keuze.